Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικό, παράφορο υδάτινο ζώδιο, και αναπαρίσταται από ένα πλάσμα της ερήμου –τον σκορπιό. Όμως είναι ένα πλάσμα τη ερήμου που μοιάζει με αρκετά ζώα που ζουν στο νερό, λες και ο ωκεανός στέρεψε και εκείνος έμεινε πίσω. Σημειώστε τις αντιθέσεις:
φλογερό, υδάτινο ζώδιο, που κυβερνάται από ένα πλάσμα της γης. Από όλα τα ζώα που έχουν κάποια σημασία στα ζώδια, ο Σκορπιός είναι το πιο περίεργο και μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως η αρχαία λαϊκή παράδοση είχε αρκετό χιούμορ, ή γνώριζε αρκετά την ανθρώπινη φύση .
Ο Σκορπιός είναι ένα περίεργο υβρίδιο, και παράγωγο αλλά και υποκινητής της εξέλιξης. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ανάπτυξη . Τείνετε να πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας. Και τείνετε να νιώθετε πιεσμένοι, και εσωτερικά αλλά και λόγω καταστάσεων. Το ζώδιό σας σχετίζεται με το σεξ, την βαθιά δέσμευση και το θάνατο, και αυτό είναι που υπενθυμίζετε στους ανθρώπους, ακόμα και αν είναι σε ευγενικό επίπεδο (σπάνια). Αυτό επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω σας, και όλοι πιστεύουν πως είστε «έντονοι». Το πιθανότερο είναι πως απεχθάνεστε αυτή τη λέξη, και πιστεύετε πως είστε φυσιολογικοί και πως μάλλον οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Χρειάζεστε νερό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όσο συναισθηματικό και αν είναι το ζώδιο, πνευματικά είναι σταθερό (συνήθως απέναντι στην ψυχολογία των άλλων) και φαίνεται πως έχει πρόβλημα να προσγειωθεί στον τομέα των συναισθημάτων. Αυτό αποτελεί ψευδαίσθηση. Ίσως καλύψετε τα συναισθήματά σας και το πόσο ευάλωτοι είστε. Όμως, όταν πηγαίνετε βαθιά, δεν σταματάτε πουθενά.  Και όταν οι Σκορπιοί αποστασιοποιηθούν από τους τομείς των συναισθημάτων, τότε είναι που ανταποκρίνονται στην επικίνδυνη αστρολογική τους φήμη.
Είναι ζωτικής σημασίας να σκέφτεστε προτού πράξετε, αλλά και να νιώθετε προτού μιλήσετε. Και οι γύρω σας έχουν συναισθήματα. Πρέπει να το υπενθυμίζετε αυτό στον εαυτό σας και να αφιερώνετε χρόνο στο να ακούτε τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεστε. Εκφράστε συμπόνια σαν συνειδητή επιλογή και προσκαλέστε τους ανθρώπους στη διάσημη ικανότητά σας να κρατάτε μυστικά . Τα πάθη του Σκορπιού είναι ασυναγώνιστα, και οι άνθρωποι σας χρειάζονται όσο τους χρειάζεστε και εσείς. Δώστε τους την ελευθερία να σας επιθυμήσουν. Το ζώδιό σας κυβερνά τα γεννητικά όργανα, και είναι λογικό. Επίσης το ζώδιό σας σχετίζεται με τον θάνατο και τον μετασχηματισμό. Λατρεύετε την ιδέα και την εμπειρία της παράδοσης ίσως λίγο περισσότερο από όσο λατρεύετε τον έλεγχο. Είναι καλό να μάθετε να αφήνεστε. Δώστε προσοχή και θα καταλάβετε πως η ζήλια είναι ο καλύτερός σας δάσκαλος . Ο Σκορπιός είναι σταθερό ζώδιο, ανήκει στα ζώδια του νερού, παραδοσιακά κυβερνάται από τον Άρη, και σύμφωνα με τη σύγχρονη αστρολογία από τον Πλούτωνα. Για να καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα, μελετήστε και τους δύο αυτούς πλανήτες . Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι αστρολόγοι ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τη συμμετοχή του Άρη. Έχει τεράστια σημασία, και αν είστε πραγματικά περίεργοι για την αστρολογία ξεκινήστε από εκεί.

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου
23 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου
Αν ένα άτομο είναι γεννημένο αυτές τις μέρες, ο πλανητικός κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας . Τα άτομα αυτά θεωρούνται διπλοί Σκορπιοί και έχουν τα δυνατότερα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Όσο περισσότερο μυστικοπαθείς είναι, τόσο πιο μαγνητικοί, ελπιδοφόροι και θαρραλέοι είναι. Είναι μυστικοπαθείς από τη φύση τους, αλλά λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Οι ολοκληρωτικά παθιασμένοι Σκορπιοί, είναι ευλογημένοι με απίστευτο θάρρος και ενέργεια, χάρη στον συγκυβερνήτη τους τον Άρη. Όταν είναι ερωτευμένοι, δίνονται ολοκληρωτικά, αφοσιώνονται, αλλά ταυτόχρονα απαιτούν για αντάλλαγμα το ίδιο ακριβώς από τους συντρόφους τους. Απεχθάνονται την προδοσία και είναι αυτό που μπορεί να τους κάνει τη χειρότερη ζημιά. Σε μία διαμάχη, γίνονται κακόβουλοι και εκδικητικοί.

Οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου
3 Νοεμβρίου με 12 Νοεμβρίου
Τα άτομα αυτά έχουν πλανητικό κυβερνήτη τον Ποσειδώνα. Η επιρροή του δίνει κάποια αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά σε αυτά τα άτομα. Πέρα από τα σταθερά χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα έξυπνα και φιλόδοξα. Και μαζί με την δίψα τους για επιτυχία, οι φιλοδοξίες τους γίνονται γρήγορα πραγματικότητα. Είναι καλλιτεχνικοί και ρομαντικοί, πιστοί και αφοσιωμένοι μέχρι αηδίας, και η γενναιοδωρία τους είναι ο λόγος που θεωρούνται τα πιο δημοφιλή στον κύκλο τους. Επίσης θεωρούνται αρκετά τυχεροί, και έχουν τη τάση να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια που τους τοποθετεί η ζωή .

Οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου
13 Νοεμβρίου έως 22 Νοεμβρίου
Ο πλανητικός κυβερνήτης αυτών των ατόμων είναι η Σελήνη . Η Σελήνη τυπικά κυβερνά το μυαλό και το υποσυνείδητο και κάνει αυτά τα άτομα ιδιαίτερα ελκυστικά. Δεν είναι περίεργο που αυτοί οι άνθρωποι είναι γοητευτικοί, δημοφιλείς και στέκονται σωστά μπροστά σε κοινό. Επίσης έχουν την επιθυμία να απελευθερωθούν και η δύναμη της θέλησής τους είναι απίστευτη. Η δικαιοσύνη είναι σημαντική για τα άτομα του συγκεκριμένου δεκαημέρου. Η επιρροή αυτή τους κάνει στοργικούς και ευαίσθητους από τη φύση τους. Δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να κάνουν τις σχέσεις ολοκληρωτικές και χαρούμενες. Τους αρέσει να προσέχουν και να φροντίζουν τους κοντινούς τους ανθρώπους. Όμως, επειδή είναι τόσο ευαίσθητοι, πληγώνονται εύκολα. Και όταν πληγωθούν είναι που γίνονται επικίνδυνοι. Αν και σπάνια εκδηλώνουν πως έχουν πληγωθεί, κρατάνε κακίες για πολύ καιρό και η εκδίκηση είναι κάτι το όμορφο για αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου