Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

5 tips για να είστε πάντα λαμπερή το πρωί!

Οι μαύροι κύκλοι, ένα σπυράκι και η έλλειψη (ποιοτικού) ύπνου δείχνουν το πρόσωπό μας θολό και κουρασμένο. Οι ατέλειες μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση αμέσως για αυτό είναι σημαντικό να ακολουθούμε 5 βασικά βήματα που θα επαναφέρουν τη λάμψη στο πρόσωπό μας.
Το σωστό μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα και μέσα σε λίγα λεπτά να αποκτήσουμε τέλεια επιδερμίδα.
1. Εφαρμόστε μια ελαφριά βάση! Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια BB cream ή CC cream η οποία δεν θα επιβαρύνει καθόλου το πρόσωπό σας, αντιθέτως θα καλύψει τις ατέλειες και θα σας κάνει να φαίνεσαι πιο νέα και λαμπερή.
2. Προτιμήστε ένα lipgloss με glitter. Τα nude χρώματα και τα ματ κραγιόν δείχνουν το πρόσωπο πιο θολό. Αντίθετα, τα έντονα χρώματα με glitter προσθέτουν αμέσως μια λάμψη στο πρόσωπο.
3. Concealer! Το concealer είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν για τα μάτια σας:  Όχι μόνο θα κρύψει τους μαύρους κύκλους αλλά επίσης θα τονίσει το βλέμμα σας  και θα σας κάνει να φαίνεσαι πιο νέα.
4. Μην ξεχνάτε τη μάσκαρα! Μετά την εφαρμογή του concealer, τονίστε το βλέμμα σας με μια καφέ ή μαύρη μάσκαρα. Το natural look είναι ιδανικό για τις πρωινές εμφανίσεις και το γραφείο.
5. Μολύβι για τα φρύδια: Το μολύβι φρυδιών τονίζει τα μάτια και ανασηκώνει το βλέμμα. Είναι απαραίτητο για να φαίνεστε φρέσκια και ανανεωμένη κάθε πρωί!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου