Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς. Κυνηγάμε το όνειρό μας, χωρίς να χάνουμε το μέτρο! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 04.38, ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Παρά το γεγονός ότι οι Ιχθείς σχετίζονται με την ευαισθησία και τον ρομαντισμό, η θετική συμμετοχή του Κρόνου, προσθέτει τον απαραίτητο ρεαλισμό, που μας προσγειώνει και δεν μας αφήνει να παρασυρθούμε σε ουτοπικά σχέδια. Πρόκειται λοιπόν για μια εξαιρετικά ευνοϊκή Πανσέληνο, που μας παροτρύνει να «κυνηγήσουμε» τα όνειρά μας, χωρίς να χάσουμε την αίσθηση του μέτρου. Με τον συνδυασμό αυτό επίσης, θα βασιστούμε στις προσωπικές μας δυνάμεις και δεν θα κοιτάξουμε να «πατήσουμε επί πτωμάτων», προκειμένου να προωθηθούμε. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το γεμάτο φεγγάρι σχηματίζει ένα ακριβές μεγάλο τρίγωνο με τους αστεροειδείς Ήρα (από τον Καρκίνο) και Εστία (από τον Σκορπιό), που συμβάλει στην επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ του να «δώσουμε» και να «πάρουμε», γεγονός που θα βοηθήσει καθοριστικά στην αρμονία των σχέσεων που υπάρχουν, καθώς και αυτών που θα δημιουργηθούν μέχρι και τις 21/9.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στους Ιχθείς

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 6/1, 7/3, 7/5, 8/7, 9/9 και 9/11.

Πανσέληνος στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 9 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που διεγείρει τον εσωτερικό σου κόσμο. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα μπορέσεις να χαλαρώσεις από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, αλλά και να προετοιμάσεις με καθαρό μυαλό τα επόμενα βήματά σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια επένδυση σε κάποιο ακίνητο. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση για το μέλλον σου. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 9 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον, τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείς και να συναντήσεις τα κατάλληλα άτομα, που μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια και νέες προοπτικές. Σημαντικές εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, αφού το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα μπουν από την αρχή σε γερά θεμέλια και σύντομα θα πάρουν μια σοβαρή τροπή.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως χρειαστεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προκειμένου να εξασφαλίσεις την ασφάλεια που επιθυμείς. Με τη θετική συμμετοχή του Κρόνου, μπορείς να έχεις θαυμάσια αποτελέσματα, που ωστόσο απαιτούν να κοπιάσεις λίγο περισσότερο. Εξάλλου, η προθυμία σου και η αποδοτικότητά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην βελτίωση των αποδοχών σου. Αν πάλι ψάχνεις για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι συζητήσεις που θα κάνεις το επόμενο διάστημα θα έχουν μια θετική έκβαση, θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 9 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που προμηνύει μόνο ευχάριστα γεγονότα για το ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν θα βρουν λύσεις, ενώ και κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που σε ταλαιπωρούν, θα ολοκληρωθούν χωρίς πρόβλημα. Η Πανσέληνος ωστόσο, ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, η οποία θα πάρει το δρόμο της επισημοποίησης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου. Τέλος, το γεμάτο φεγγάρι ευνοεί και τα οικονομικά σου, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή και την ανώτερη μόρφωση. 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φωτίζει θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, τα περιουσιακά σου στοιχεία, αλλά και τον ερωτισμό σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές ή να κάνεις μια ευνοϊκή ρύθμιση, που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Σε περίπτωση που είσαι απαλλαγμένος από χρέη, είναι πιθανό να επενδύσεις χρήματα σε ένα ακίνητο, το οποίο θα σου αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, θα σε βοηθήσει επίσης να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην ερωτική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί ή να υποκύψεις σε ένα νέο πειρασμό.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 9 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις προσωπικές σου σχέσεις και να λύσεις προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, βοηθά καθοριστικά στο να αναπτύξεις μια ουσιαστική επικοινωνία και να βάλεις γερά θεμέλια, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλες τις επαφές με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Ακόμα και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο για την πραγματοποίηση μιας φιλοδοξίας σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η Πανσέληνος θα δώσει τέλος στη μοναξιά σου, καθώς θα σου φέρει μια γνωριμία με τις καλύτερες προοπτικές.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου επηρεάζει τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Το γεγονός μάλιστα ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, δείχνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις τα σχέδιά σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς, τις προσπάθειές σου να βρίσκουν τον στόχο τους και τα οικονομικά σου να παρουσιάζουν μια αισθητή βελτίωση. Φυσικά, για να δεις όλα αυτά τα οφέλη, θα πρέπει μέχρι τώρα να έχεις αγωνιστεί και να έχεις αποδείξει ότι αξίζεις την εύνοια που σου προσφέρεται. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια σημαντική προαγωγή ή, αν αναζητάς μια καινούργια κατεύθυνση, να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες, που θα εκτοξεύσουν την δημοτικότητά σου. Θετικές προοπτικές σου επιφυλάσσουν και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σου, καθώς διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, αφού ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποστηρίζει το γεμάτο φεγγάρι και σε παροτρύνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν λοιπόν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επισημοποίησή της ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη, που θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις, θα σε χαροποιήσουν και θα δώσουν ένα νέο νόημα στη ζωή σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια νέα γνωριμία κατά την διάρκεια μιας ψυχαγωγικής δραστηριότητας, θα σου δώσει όλα τα εχέγγυα για να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται να υπάρξει έντονη δραστηριότητα σ’ αυτούς τους τομείς, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την ανανέωση του χώρου σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα καινούργιο σπίτι. Αν σκέφτεσαι να προβείς σε μια αγοραπωλησία, τώρα θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να την ολοκληρώσεις. Το γεγονός ότι ο Ήλιος κυβερνά τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί ακόμα να σου ανοίξει το δρόμο για τη μόνιμη διαμονή σου σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Τέλος, είναι πιθανό αυτό το διάστημα να προετοιμάζεσαι για τον γάμο σου και το ξεκίνημα της νέας σου ζωής.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 9 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο, το οποίο θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους, που θα συμβάλλουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με το γεμάτο φεγγάρι, αποτελεί την εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον. Αν προκύψουν ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, καλό θα είναι να μην τις προσπεράσεις, καθώς οι συνθήκες φαίνονται ευνοϊκές. Η Πανσέληνος επιπλέον, ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις πιο γερές βάσεις στις σχέσεις που διατηρείς ή να ανοίξεις ένα νέο αισθηματικό κεφάλαιο.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και προμηνύει θετικές εξελίξεις το επόμενο δεκαπενθήμερο. Παρόλο που η εύνοια δεν φαίνεται να σου χαρίζεται, αλλά χρειάζεται και προσωπικές προσπάθειες, αν καταφέρεις να κάνεις μια σωστή διαχείριση και να εκμεταλλευτείς κάποιες ευνοϊκές συνθήκες, τότε θα δεις ένα μεγάλο όφελος. Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος, που σου έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση στον τομέα της καριέρας σου, τώρα σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια ανοδική πορεία, που εκτός των άλλων, θα συμβάλει και στην σταθερότητα των εσόδων σου. Μια νέα αρχή μπορείς να κάνεις και στην αισθηματική σου ζωή, είτε λύνοντας μια για πάντα κάποιες παρεξηγήσεις, είτε ξεκινώντας μια νέα αισθηματική σχέση.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 9 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις νέες βάσεις. Το γεγονός ότι ο Κρόνος ρίχνει τις θετικές του ακτίνες στο γεμάτο φεγγάρι, εγγυάται τη σταθερότητα και την διάρκεια σε ό,τι κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Πέρα από την επαγγελματική σου εξασφάλιση, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή, αφού ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σχέσης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή σου πολύ σύντομα.

Από την 
Ρένα Μεντάκη
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου