Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Τα άστρα για την εβδομάδα 15 -21 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο!

Μια εβδομάδα αρκετά χαλαρή είναι αυτή που ακολουθεί και είναι κάτι που  σίγουρα χρειαζόμαστε αφού οι  προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά πιεστικές .. Μπορούμε  τώρα να δούμε με πιο ψύχραιμη ματιά τα όσα έχουν συμβεί, αλλά και να ασχοληθούμε πιο πολύ με το τι θέλουμε να κάνουμε με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας…

Το πλανητικό σκηνικό σε πλήρη χαλάρωση και εμείς αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα να ανασυγκροτηθούμε και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας. Η μόνη όψη που δεσπόζει στο ουράνιο σκηνικό είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής κι έρχεται αφενός να εξισορροπήσει κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, αφετέρου να τακτοποιήσει θέματα σχέσεων αλλά και οικονομικών προβληματισμών, που μπορεί να μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.


Σελήνη στους Διδύμους

Τη σημερινή μέρα, το στίγμα δίνει η Σελήνη στους Διδύμους, θυμίζοντάς μας τις ευεργετικές ιδιότητές της επικοινωνίας, όταν αυτή γίνεται από καρδιάς και με καλή διάθεση!

Οι όψεις της Σελήνης από τους Διδύμους

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, τις πρωινές ώρες της ημέρας, σκορπά χρώματα αισιοδοξίας στην ατμόσφαιρα και συντελεί σε μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα, αλλά και σε επιτυχημένες συζητήσεις, επαφές ή διαπραγματεύσεις.


Αλλά και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, δημιουργεί πιο αυθόρμητες αντιδράσεις, ειλικρινείς, πηγαίες, αλλά και ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

Λίγο παρακάτω, στις απογευματινές ώρες της ημέρας, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, δημιουργεί προϋποθέσεις κοινωνικότητας, ευχάριστων συναναστροφών και ευχάριστων ειδήσεων, αλλά και συζητήσεις, που μπορούν να επιλύσουν οτιδήποτε μπορεί να μας έχει προβληματίσει ή ακόμα και στεναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες.


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είστε από αυτούς που εισπράττουν την ευεργετική επίδραση της Σελήνης! Η συναισθηματική σας ζωή ενισχύεται, αλλά δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις να επικοινωνήσετε καλύτερα τα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν στα κατάλληλα πρόσωπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου